Advertisement

Lambertin mukaan Stoke-hyökkääjä ei ole riittävän hyvässä kunnossa pelatakseen seurassa

Stoken hyökkääjälle Saido Berahinolle on kerrottu seuran managerin Paul Lambertin toimesta, ettei englantilainen ole riittävän hyvässä kunnossa pelatakseen seurassa. Barahinon edellisestä maalista on kulunut kaksi vuotta. Hän osui edellisen kerran West Bromwichin paidassa Crystal Palacea vastaan 43 esiintymistä takaperin.

Stokesta potkut saanut manageri Mark Hughes kertoi jo aiemmin, ettei Berahino ole riittävän hyvässä kunnossa ja nykyinen manageri on asiasta samaa mieltä. Joukkue maksoi Berahinosta peräti 12 miljoonaa puntaa vuosi sitten tammikuussa.

”Hän ei vastaa minun kuntovaatimuksia”, Lambert kertoi lehdistötilaisuudessa ennen lauantain Southampton-ottelua.

”Hän on fyysisesti hyväkuntoinen poika, mutta on hänen on silti pystyttävä parempaan ja tehtävä enemmän töitä.”

”Olen kertonut tämän hänelle, joten hän tietää tilanteen ja sen mitä odotan. Minusta hän on tehnyt hyvin töitä asian suhteen, mutta sen on lähdettävä myös hänestä itsestään.”

”Olemme antaneet hänelle ohjelman vähäksi aikaa, jota seurata. Olemme tilanteessa, jossa tarvitsemme kaikkien esiintyvän hyvin saadessaan peliaikaa.”

Stoke taistelee ankarasti putoamista vastaan. Joukkue on toistaiseksi yhden pisteen putoamisviivan alapuolella. Lauantain vastustaja Southampton on puolestaan toinen joukkueista, joihin on juuri tuo yhden pisteen ero. Lauantain vierasottelulla on näin ollen seuralle erittäin suuri merkitys

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom