Advertisement

Leicester-laiturille rahakas jatkosopimus

Leicester Cityn 21-vuotias Demarai Gray on allekirjoittanut seuran kanssa uuden nelivuotisen jatkosopimuksen. Uusi sopimus tuo laiturille jopa 50 000 puntaa viikossa. Sopimus pitää Grayn Leicesterissä aina kesään 2021 asti.

Grayn ja Leicesterin välisestä jatkosopimuksesta on huhuttu jo viikkokaupalla. Viime viikolla Gray sanoi haluavansa katsoa ensin rauhassa, kuka seuran uudeksi manageriksi tulee ennen kuin hän haluaa sitotutua. Leicesterin uudeksi manageriksi valittiin ranskalainen Claude Puel. Gray pääsi heti Puelin ensimmäisessä ottelussa avauskokoonpanoon, vasta toista kertaa Valioliigassa tällä kaudella. Gray teki Leicesterin toisen maalin 2-0 -voitossa Evertonista ja oli muutenkin pirteällä pelipäällä. Lopulta uuden sopimuksen kirjoittaminen oli helppo valinta.

”Olen erittäin onnellinen. Nyt haluan vain jatkaa sitä mitä teen. Haluan aloittaa pelejä ja että voin tehdä sitä, minun täytyy olla hyvä harjoituksissa”, Gray kommentoi Leicesterin verkkosivuilla. ”Olemme kokonaisuudessaan hyvä ryhmä ja meillä on hyvä henki pukukopissa. Nyt haluan keskittyä ja jatkaa pelaamista joukkueelle. Henkilökohtaisesti minun pitää nyt kehittyä pelaajana ja muut asiat hoituvat itsekseen.”

Gray siirtyi Leicesteriin Birmingham Citystä tammikuussa 2016. Häntä on pidetty yhtenä Englannin isommista tulevaisuuden lupauksista. Leicesterissä peliaika on tullut kuitenkin hyvin pitkälti vaihtopenkiltä käsin, eikä avauskokoonpanoon ole usein ollut asiaa. Puelilta luottoa tuli kuitenkin saman tien ja hyvä esitys ja uusi sopimus varmistavat sen, että tilaisuuksia tulee varmasti jatkossakin.

Leicesterin viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa pelataan lauantaina Stoke Cityn vieraana. Ottelu pelataan alkaen kello 14.30 Suomen aikaa.