Advertisement

Leicester-manageri toivoo joukkueensa olevan kunnianhimoinen loppukauden peleissä

Sarjapaikkansa jo varmistanut Leicester isännöi torstai-iltana putoamisviivan alapuolella majailevaa Southamptonia.

Leicesterin manageri Claude Puel tietää joukkueensa pelaavan lähinnä kunniasta enää loppukauden aikana, mutta manageria motivoi joukkueen pysyminen ylemässä keskikastissa.

”Voimme pelata enemmän vapautuneemmin ja voimme nauttia jalkapallosta ilman paineita, Puel totesi Leicesterin virallisilla verkkosivuilla.

”Pelasimme erittäin hyvin Burnleya vastaan toisella puoliajalla ja loimme paljon maalipaikkoja Valioliigan parhaiten puolustavaa joukkuetta vastaan.

”Toivottavasti pelaamme samanlaista peliä myös jatkossa. Pelaajien on annettava parhaansa kentällä ja säilytettävä hyvä taso joukkueessa.

”Meidän on oltava kunnianhimoisia ja säilytettävä paikkamme sarjan yläpäässä. Monet joukkueet ovat lähellä meitä, joten meidän on jatkettava työntekoa. Meille on tärkeää, että saamme hyviä tuloksia loppukauden aikana.

Puel sanoo joukkueensa olleen useaan otteeseen epäonninen, mutta ranskalainen näkee joukkueensa taistelleen positiivisesti viime viikkoina.

”Monissa peleissä olisimme ansainneet paljon enemmän, ja se on rohkaisevaa tulevaisuutta ajatellen. Meidän pitää korjata ja työskennellä muutamien asioiden parissa.

”Pre-seasonilla meillä on aikaa työskennellä näiden asioiden parissa ja rakentaa joukkueen pelitapaa.

”Kesän harjoitusottelut ovat erittäin tärkeitä ensi kautta varten. Meille on tärkeää saada joukkueeseen hyvä tasapaino.