Advertisement

Liverpool-legenda Jamie Carragher kritisoi VVD:tä

Liverpool-legenda Jamie Carragherin mukaan Virgil van Dijk ei ole tarpeeksi hyvä puolustaja korjatakseen yksin Liverpoolin puolustusongelmat.

Entinen Soton-kapteeni teki eilen valioliigadebyyttinsä Liverpool-paidassa, kun Jurgen Kloppin miehistö kärsi nolon 1-0 -tappion sarjajumbo Swansealle.

Van Dijk myönsi pelin jälkeen itsekkin, että hänen olisi pitänyt pelata paremmin. Puolustajan heikko purkuyritys oman rangaistusalueen sisällä johti ottelun ainoaan maaliin.

Carragherilla riitti kritisoitavaa hollantilaistopparista ottelun jälkeen.

”Hänen ei olisi pitänyt mennä siihen tilanteeseen, se ei edes ollut hänen pääpallonsa. Ehkä hän yrittää välillä hieman liikaa, Carragher kritisoi.

”Van Dijk puskee tilanteessa pallon suoraan alaspäin, koska pallo ei tullut riittävän pitkälle, jotta se olisi ollut hänen tavoitettavissaan.

”Ajatukset siitä, että Van Dijkin tulo joukkueeseen parantaa kaikki puolustusongelmat on täyttä hölynpölyä. Hän ei ole niin hyvä pelaaja, että pystyisi korjaamaan koko ongelman. Sitä ei tapahdu.

Liverpoolilla olisi ollut voitolla sauma nousta sarjassa kolmanneksi, mutta tappion myötä Kloppin miehistö jatkaa nelossijalla kolme pistettä edellä olevaa Chelseata perässä.

Liverpoolin seuraava ottelu on edessä lauantaina, kun he isännöivät FA Cupin neljännellä kierroksella West Bromwichia Anfieldilla.