Advertisement

Liverpool voi voittaa Mestarien liigan – uskoo saksalaislegenda

Entinen saksalaistähti Lothar Matthaus uskoo Liverpoolin olevan riittävän hyvä voittamaan Mestarien liigan. Saksan legendaarinen puolustaja uskoo Jürgen Kloppin luoneen joukkueesta erittäin kovan ryhmän. Liverpool kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Manchester Cityn. City puolestaan on dominoinut Valioliigaa kuluvalla kaudella mielin määrin. Matthaus uskoo Kloppin parantaneen joukkueen puolustusta alkukaudesta, joka on avainroolissa tulevissa Mestarien liigan peleissä.

”Liverpool ei pelkää pelata Manchester Cityä vastaan. He näyttivät viikkoja sitten, kuinka voi voittaa Manchester Cityä vastaan”, Matthaus kertoi Sky Sportsin mukaan.

”Heillä on ollut hyvä hyökkäys ja he työskentelevät hyvin myös puolustuksellisesti. Se on avainasia mestaruuksia voitettaessa.”

”Hän on tehnyt hyvää työtä. Uskoin alusta lähtien, että hänellä ja Liverpoolilla tulisi olemaan hyvä suhde.”

”Sen voi nähdä hyvien tulosten, pelien ja hankkimiensa pelaajien kautta. Minusta se on joukkue, joka voi voittaa Mestarien liigan kahden kuukauden päästä Kiovassa.”

Kiovaan Liverpoolilla on vielä matkaa, sillä Manchester City tulee olemaan ehdottomasti Liverpoolin toistaiseksi kauden kovin haaste. Vastaavasti Liverpool on joukkue, mitä Cityn manageri Pep Guardiola ei olisi halunnut kohdata vielä tässä vaiheessa. Otteluparista on varmasti tulossa erittäin loistava kahden huippujoukkueen kohtaaminen.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom