Advertisement

Lod edelleen siirtohuhujen kohteena

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robin Lod on edelleen lähtöhuhujen kohteena. Kreikassa Panathinaikosin riveissä pelaava Lod oli loppuvuodesta Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Bristol Cityn kiikarissa. Lodin sopimus Panathinaikosin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Panathinaikos kärsii talousvaikeuksista, jonka johdosta seura on joutunut myymään tähtipelaajiaan toisaalle. Talousvaikeudet ovat vaikuttaneet myös Lodin jatkosopimusneuvotteluihin. Tästä johtuen Lod tulee todennäköisesti lähtemään seurasta ensi kesänä. Pelaajaa oltiin viemässä Bristoliin erittäin kovasti jo tammikuussa, mutta tuolloin siirto jäi vielä toteutumatta.

Panathinaikosin kausi Kreikan Superliigassa on ollut vaikea. Seura on sarjassa tällä hetkellä vasta kahdeksantena, mikä on seuralle suuri pettymys. Panathinaikos on lukeutunut Kreikan suurseuroihin, mutta viime kaudet ovat olleet sillä haastavia.

Bristolin lisäksi Lod on herättänyt kiinnostusta ainakin Turkissa ja Belgiassa. Kreikan liigaa johtava AEK Ateena on Ora ton Spor –lehden mukaan tarkkaillut suomalaisen otteita.

Lod on ottanut myös Huuhkajissa suurempaa roolia ja otteet ovat olleet myös maajoukkueessa lupaavia. Kreikan liigassa maaleja on tällä kaudella syntynyt neljä, joista kaikki ovat tulleet viimeisen kuukauden aikana. AEK:n kiinnostus onkin herännyt kunnolla juuri Lodin loistavan kevätvireen ansioista.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom