Advertisement

Lössl pysyvällä siirrolla Huddersfieldiin

Tanskalaismaalivahti Jonas Lössl siirtyy kesällä Saksan Bundesliigassa pelaavasta Mainzista Huddersfield Townin riveihin. Lössl on pelannut tämän kauden lainalla Huddersfieldissä, mutta Huddersfield on nyt aktivoinut lainasopimuksessa olleen pykälän, jolla Lössl siirtyy pysyvästi Huddersfieldiin. Siirron yksityiskohtia ei julkistettu. Huddersfield tiedotti sopimuksesta tänään verkkosivuillaan.

”Me tiesimme, että Jonas on korkean laadun pelaaja kun hän tuli meille lainalle, ja hän on todellakin osoittanut sen todeksi”, Huddersfieldin manageri David Wagner kommentoi siirtoa. ”Hänen pallollinen pelaamisensa on ollut täydellistä meidän pelityylillemme, mutta hän on myös tehnyt todella isoja torjuntoja tärkeillä hetkillä. Mielestäni olemme myös nähneet hänen kehittyvän kauden edetessä. Hän on ollut valtava osa kauttamme tähän mennessä kentällä ja kentän ulkopuolella ja olen varma että hän jatkaa samaan malliin kun tähtäämme säilyttämään paikkamme Valioliigassa.”

29-vuotias Lössl on pelannut kaikki Huddersfieldin 30 peliä Valioliigassa sekä kaksi viimeistä FA Cupin ottelua. Liigassa hän on pitänyt maalinsa puhtaana kahdeksan kertaa ja päästänyt 50 maalia. Nuori kakkosmaalivahti Joel Coleman on päässyt pelaamaan ainoastaan neljä erilaista cupin ottelua.

Lössl on pelannut myös yhden A-maaottelun Tanskan paidassa. Hän on jälleen mukana maajoukkueessa Tanskan kohdatessa maaliskuun harjoitusotteluissa Panaman ja Chilen. Kasper Schmeichel lienee Tanskan selkeä ykkösmaalivahti ensi kesän MM-kisoissa, mutta Lösslin mahdollisuudet päästä mukaan joukkueeseen ovat hyvät.