Lovren herätti puoliajalla Liverpoolin pelaamaan

Liverpool voitti Manchester Cityn 1-2 vieraskentällä Mestarien liigassa. Samalla joukkue eteni välieriin kahden ottelun yhteismaalein 5-1. Liverpool oli ensimmäisellä puoliajalla täysin hätää kärsimässä, mutta toiselle puoliajalle kentälle asteli täysin toisenlainen joukkue. Liverpoolin puolustaja Dejan Lovren kertoi avanneensa äänihuuliaan pukukopissa puoliajalla.

”Ollakseni täysin rehellinen huusin pukukopissa hieman puoliajalla”, Lovren kertoi.

”Kehotin kavereita heräämään, sillä se mitä esitimme ei ollut riittävän hyvää. Sanoin meidän istuvan liian syvällä.”

”Minun piti kertoa pelaajille olevamme 50 minuutin päässä Mestarien liigan välieristä ja meidän olisi annettava enemmän.”

Lovren kertoi myös managerin Jürgen Kloppin olevan hänen kanssaan samaa mieltä.

”Hän sanoi olevansa samaa mieltä. Istuimme liian syvällä, koska emme nostaneet linjaa riittävän ylös.”

”Hän halusi minun ja Virgil van Dijkin olen tiiviimpiä ja nostavan linjaa ylemmäs. Se oli hyvin vaikeaa, kun Cityllä oli pallo.”

Toisella puoliajalla Liverpoolin peli parani silminnähden. Klopp muutti hieman joukkueensa ryhmitystä ja vastaavasti Cityn manageri Pep Guardiola raivosi itsensä puoliajalla katsomoon. Cityltä vietiin ensimmäisen puoliajan lopussa maali, joka olisi muuttanut pelin kulkua merkittävästi.