Advertisement

Lukaku kertoo olevansa Mourinhon kersantti

Sky Sportsin asiantuntija Thierry Henry haastatteli Manchester Unitedin belgialaista hyökkääjää Romelu Lukakua. Henry toimii myös Belgian maajoukkueen apuvalmentajana, jonka tärkeisiin pelaajiin myös Lukaku kuuluu. Lukaku kertoo olevansa manageri Jose Mourinhon kersantti kentällä. Pienen suvantovaiheen jälkeen belgialainen on jälleen vuoden 2018 aikana herännyt uuteen kevääseen. 11 ottelun aikana hän on tehnyt kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

”Uskon managerin ajattelevan mielessään, että olen hänen kersanttinsa kentällä. Se on hieman outoa, koska yleensä keskikenttäpelaajat ovat tällaisia”, Lukaku kertoi Henrylle.

”Olen tehnyt koko ajan kovaa töitä ja olen kiitollinen loppujen lopuksi. Olen hyökkääjä ja minun on tehtävä maaleja.”

”Hän on ollut loistava. Luulen hänen tietävän, että minulla on sotilaan mentaliteetti.”

”Mielestäni työmäärä, jonka tuon joukkueeseen on suuri. Hän tietää voivansa pyytää minulta mitä tahansa. Laitan aina joukkueen itseni edelle ja olen sanonut sen myös hänelle.”

Sotilaan mentaliteettia tullaan varmasti tarvitsemaan jälleen lauantaina, kun Liverpool saapuu vieraaksi Old Traffordille. Ottelu on joukkueelle tärkeä taistelussa toisesta sijasta Valioliigassa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom