Advertisement

Manchester City etsii korvaajaa David Silvalle – naapuriseuran pelaaja ykkösvaihtoehto

David Silva on epäilemättä ollut yksi Manchester Cityn parhaimmista pelaajista sen jälkeen, kun hän saapui Citizensin riveihin vuonna 2010. Espanjan maajoukkueeseenkin kuuluva Silva, on ollut tälläkin kaudella uskomattoman hyvä, ja on osasyy siihen miksi Manchester City johtaa Valioliigaa jo tässä vaiheessa kautta kahdeksalla pisteellä.

David Silva kuitenkin ​​täyttää pian jo 32 vuotta, ja vaikka näyttää siltä, ​​että entinen Valencia-pelaaja voi jatkaa vielä jonkin aikaa, Manchester City on jo kertonut suunnitelleenssa keskikentän maestrolle korvaajaa.

Espanjalaismediassa onkin nostettu esiin yllättävä ja mielenkiintoinen vaihtoehto, sillä lähteiden mukaan Cityn ykkösvalinta pelipaikalle olisi naapuriseura Manchester Unitedia edustava Juan Mata.

United ei varmasti halua tehdä minkäänlaisia pelaajakauppoja heidän pahimman kilpailijansa kanssa, mutta Cityssä uskotaan, että heillä on hyvät mahdollisuudet hankkia espanjalainen Juan Mata taivaansinisiin, sillä 29-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä.

Sopimustilanteen lisäksi Matalalla on ollut ristiriitainen suhde Unitedin manageri Jose Mourinhon kanssa aiemmin, jonka vuoksi naapuriseurassa ollaan varmoja siitä, että he onnistuvat houkuttelemaan Matan riveihinsä.

Mata on kuitenkin edelleen suosittu hahmo Old Traffordilla, vaikka hänen peliesityksensä ovat viime kuukausina olleetkin hiipumaan päin. Toisaalta pitää muistaa myös se tosiasia, että vielä Chelseata valmentaessa Mourinho myi Matan Unitediin, joten Matan myyminen Mourinhon toimesta kilpailijan riveihin ei olisi uusi juttu..