Advertisement

Manchester Cityn dominointi ei tullut John Stonesille yllätyksenä

Manchester City voitti Valioliigan mestaruuden hyvin dominoivan esityksen jälkeen. Kierroksia joukkueella on jäljellä vielä viisi. Tappioita on tullut vain kaksi ja maaliero on murskaavasti 68 maalia plussan puolella. Joukkueella on tässä vaiheessa 93 tehtyä maalia ja päästettyjä vain 25. Molemmissa joukkue on Valioliigan paras joukkue tällä hetkellä.

Iso kiitos dominoiville esityksille kuuluu laadukkaan pelaajamateriaalin lisäksi managerille Pep Guardiolalle. Katalaani on saanut Cityn pelaamaan uskomattoman hienoa ja tehokasta jalkapalloa. Kaikille Cityn dominointi ei kuitenkaan tullut yllätyksenä. Joukkueen keskuspuolustaja John Stones kertoo CityTV:lle, ettei ainakaan hän ole yllättynyt.

”Yllättynyt? Ehkä en, sillä pelasimme näin jo viime kaudella”, Stones kertoi.

”Meillä oli viime kaudella kuukausi, jolloin pelimme ei edennyt. Ennen sitä olimme jo dominoivia.”

”Halusimme rakentaa viime kaudesta ja olla dominoivia tällä kaudella pallon kanssa ja tehdä paljon maaleja.”

Stones ei usko joukkueen pudottavan kaasua, vaikka mestaruus varmistuikin aikaisessa vaiheessa.

”Olen nähnyt sen aiemmin, että joukkue voittaessaan aikaisessa vaiheessa mestaruuden ottaa jalkaa pois kaasulta. Me emme halua tehdä niin.”

”Haluamme olla rehellisiä itsellemme. Haluamme tehdä kannattajamme onnelliseksi ja jatkaa voittamista. Se nälkä ja taistelutahto tulevat pysymään viimeiseen minuuttiin saakka mukanamme.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom