Advertisement

Manchester Unitedin kapteenin peliajan puute ihmetyttää – ”Hän on tärkeä pelaaja meille”

Manchester Unitedilla on tällä hetkellä joukkueessa positiivinen ongelma. Joukkueen moni pelaaja on nostanut tasoaan ja pelannut niin hyvin, ettei joukkueen kapteeniksi kauden alla valittu 36-vuotias Michael Carrick ole pelannut vielä minuuttiakaan tällä kaudella.

Jose Mourinho kuitenkin vakuuttaa, että englantilaiskonkari on joukkueelleen edelleen tärkeä pelaaja ja hänellä on mahdollisuus nousta isoon rooliin kauden aikana. Hän myös nimesi kaksi muuta viime kauden avainpelaajaa, joiden peliaika on ollut tällä kaudella vähäistä.

Sergio Romero pelasi viime kaudella kauden tärkeimmässä ottelussamme (Eurooppa-liigan finaali), eikä hänkään ole vielä tällä kaudella pelannut. Myöskään viime kauden paras pelaajamme Ander Herrera ei mahdu tällä hetkellä avauskokoonpanoon. Sellaista elämä on välillä isoissa seuroissa.

– Teimme Carrickin kanssa jatkosopimuksen koska hän on edelleen hyvä pelaaja ja tärkeä pelaaja meille. Hän vain on joukkueessa, jossa Nemanja Matic ja Marouane Fellaini ovat parhaassa vireessä, jossa olen heidät koskaan nähnyt. Matic ja Fellaini ovat pelanneet alkukauden ilmiömäisesti. Carrickin ja Herreran kohdalla kyse on nyt vain kärsivällisyydestä, heidän aikansa koittaa vielä ja he tulevat olemaan meille vielä tärkeitä pelaajia. Valitettavasti voimme pelata vain yhdellätoista pelaajalla, Mourinho totesi haastattelussa.

Carrickin odotetaan pelaavan ensimmäiset minuuttinsa tänään keskiviikkona, kun Manchester United kohtaa kotonaan Carabao Cupissa Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Burton Albionin. Myös viime kauden avainpelaajien Sergio Romeron sekä Ander Herreran oletetaan olevan Unitedin avauskokoonpanossa.