Advertisement

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja vaatii joukkueeltaan yhtenäisyyttä

Manchester United kärsi lauantaina todellisen shokkitappion Huddersfieldin vieraana. Kotijoukkue oli ottelussa selkeästi nälkäisempi ja pallonhallintaa lukuun ottamatta myös parempi joukkue ja voitti ottelun ansaitusti 2-1. Ottelun jälkeen myöskään Unitedin manageri ei jäänyt selittelemään tappiota vaan totesi Huddersfieldin olleen parempi ja ansainneensa voiton ottelusta. Portugalilainen otti kuitenkin kotijoukkueen paremmuudesta hieman pois kertomalla pelaajiensa asenteen olleen täysin väärän Valioliigaotteluun.

”En muista, milloin olisimme pelanneet edes harjoitusottelussa yhtä huonolla asenteella. Kun häviän, haluan hävitä joukkueelle, joka on meitä parempi ja jolta löytyy meitä laadukkaampia pelaajia. Kun häviät otteluita huonon asenteen takia, se on todella paha asia” Mourinho kritisoi pelaajiensa asennetta.

Espanjalainen keskikenttäpelaaja Juan Mata oli vahvasti osallisena kotijoukkueen 1-0 osumaan. Aaron Mooy riisti pallon pois Matalta todella helposti. Tämä tapahtui vieläpä erittäin kriittisellä alueella keskikentällä. Espanjalainen kertoi blogissaan, että heidän on vain palattava pelaamaan tavalla, jolla he voittivat 10 ottelua ja pelasivat kahdesti tasan edellisissä 12 ottelussa.

”Tiesimme jossain vaiheessa tulevan hieman heikomman jakson, vaikka emme sitä tietenkään toivo.”

”Nyt meidän täytyy vain oppia virheistämme ja jatkaa eteenpäin kuten aiemminkin. On tärkeää tukea toisiamme silloin, kun asiat eivät mene kuten toivomme.”

”Muistetaan kuitenkin, että meillä oli ennen tuota tappiota alla loistava voitto Lissabonissa. Benfica on hyvä joukkue, jolla on paljon Mestarien liigakokemusta.” Mata kirjoittaa.

Manchester United kohtaa tiistaina Carabao Cupin vierasottelussa Swansean. Tuossa ottelussa Unitedilla on loistava tilaisuus palata voittojen tielle yhden karvaan tappion jälkeen.