Advertisement

Manchester Unitedin Rojolle pitkä jatkosopimus

Manchester Unitedin argentiinalaispuolustaja Marcos Rojo on kirjoittanut seuran kanssa uuden kesään 2021 asti kestävän jatkosopimuksen. Rojon edellinen sopimus olisi päättynyt kesällä 2019, joten hän saa sopimuksen myötä kaksi lisävuotta Unitedin riveissä. Manchester United tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

”Olen äärimmäisen iloinen, että saan jatkaa uraani tässä mahtavassa seurassa”, Rojo kommentoi sopimusta tuoreeltaan. ”Kun tulin tänne, päämääräni oli auttaa seuraa voittamaan pokaaleja ja olemme onnistuneet siinä parin viime kauden aikana. Teen kovasti töitä päästäkseni takaisin kentälle. Haluaisin kiittää kannattajia heidän tuestaan ja manageria hänen luottamuksestaan ja tuesta jota hän on antanut minulle kentällä ja sen ulkopuolella.”

Rojon alkukausi meni pilalle viime keväänä kärsityn polvivamman vuoksi. Hän pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa vasta marraskuun lopulla. Nyt hän on ollut sivussa yli kuukauden saman vamman vuoksi.

”Vaikka hänen loukkaantumisensa on pitänyt hänet sivussa viimeiset muutaman viikon, Marcos tekee kovasti töitä päästäkseen takaisin täyteen pelikuntoon. Hän on aina valmis laittamaan kroppansa likoon tämän seuran puolesta ja olen hyvin iloinen että hän on allekirjoittanut uuden sopimuksen”, sanoi puolestaan seuran manageri José Mourinho. ”Marcos on pelannut jatkuvasti vahvasti viimeisten parin kauden aikana ja on aina osoittanut vahvaa ammattimaisuutta.”

Rojo siirtyi Unitediin Sporting Lissabonista kesällä 2014. Loukkaantumiset ovat vaivanneet edellisilläkin kausilla, joten kolmen ja puolen kauden aikana esiintymisiä seuran väreissä on kertynyt vasta 105 kappaletta.