Advertisement

ManU ei valita Pogban ulosajosta

Manchester United ei aio valittaa tähtipelaajansa Paul Pogban lauantaina Arsenalia vastaan pelatussa ottelussa saamasta ulosajosta. Näin ollen Pogban kolmen ottelun mittainen pelikielto pysyy voimassa. Pogba sai ottelussa suoran punaisen kortin astuttuaan kovalla voimalla Héctor Bellerínin pohkeen päälle.

Englannissa seurat voivat valittaa saamastaan punaisesta kortista, jos katsovat joutuneensa tuomarivirheen uhriksi. Tämä saattaa lyhentää pelikiellon mittaa. Esimerkiksi aiemmin tällä kaudella Liverpool valitti Sadio Manén kolmen ottelun pelikiellosta tämän potkaistua Manchester Cityn maalivahti Edersonia naamaan. Pelikielto ei siinä tapauksessa lyhentynyt.

Nytkin spekuloitiin, että United saattaisi haluta valittaa, koska manageri José Mourinhon kommentit ottelun jälkeen viittasivat, ettei hän ollut täysin tyytyväinen tuomarin päätökseen. Mourinho ihmetteli, miksei Arsenalin toppari Laurent Koscielny saanut niin ikään punaista kaadettuaan läpiajoon pääsemässä olleen Romelu Lukakun. United kuitenkin seurana päätti hyväksyä tuomion.

Pogban paluu on sytyttänyt uudelleen Manchester Unitedin hyökkäyksen. Pogban loukkaantumisesta paluun jälkeisissä neljässä Valioliiga-ottelussa United on tehnyt yhteensä 12 maalia. Lauantaisessa ottelussa Pogba syötti kaksi Unitedin kolmesta osumasta.

Nyt häneltä jää kuitenkin väliin Manchesterin derby Cityä vastaan ensi viikonloppuna. Sen lisäksi väliin jäävät ensi viikolla pelattavat ottelut Bournemouthia sekä West Bromwich Albionia vastaan. Kaikki ottelut ovat Valioliigaa.

Englannin kenttien pelikiellosta huolimatta Pogba saa pelata Mestarien liigassa. Hän todennäköisesti onkin avauksessa tiistaina Unitedin kohdatessa lohkovaiheen viimeisessä ottelussa TsSKA Moskovan.

”Hänellä on vain pari päivää aikaa palautua TsSKA-peliin mutta hän pelaa mielellään huomenna ja yrittää pitää virettään yllä”, Mourinho kommentoi Sky Sportsin mukaan. ”Siitä lähtien kun hän palasi loukkaantumisestaan, hän on ollut ilmiömäinen.”