Advertisement

Mark Hughesille löytyi nopeasti uusi työnantaja

Stokesta potkut saanut Mark Hughes on Southamptonin uusi manageri. Southampton on Stoken tapaan valahtanut putoamistaisteluun ja päätti erottaa Mauricio Pellegrinin managerin tehtävistä maanantaina. Seura ilmoitti eilen Hughesin ottavan seurassa valmennusvastuun kauden loppuun saakka. Tuloksista varmasti riippuu, onko Hughes seuran manageri myös tulevaisuudessa.

Southampton on tällä hetkellä sarjassa juuri putoamisviivan yläpuolella, kun kahdeksan kierrosta on pelaamatta. Crystal Palace sekä Stoke ovat pisteen päässä joukkueen perässä. Vastaavasti West Ham on kaksi pistettä Southamptonin yläpuolella. Taistelu paikasta auringossa käy siis erittäin kiivaana ja kiihtyy entisestään loppua kohden.

”Tavoite on varmistaa, että olemme Valioliigaseura myös ensi kaudella”, Hughes kertoi.

”Olen erittäin innoissani tästä haasteesta. Tämän on loistava mahdollisuus palata seuraan, jonka tunnen hyvin. Olen todella kiintynyt seuraan ja en olisi voinut kieltäytyä tästä mahdollisuudesta.”

Hughes vietti Southamptonissa pelaajana kaksi kautta vuosina 1998-2000.

”Tiedän mitä tässä liigassa vaaditaan otteluiden voittamiseksi.”

Hughes teki Stokessa hyvää jälkeä tähän kauteen saakka. Hughes soveltuu tyyliltään hieman paremmin Southamptoniin seuran pelaajamateriaalin johdosta. Stoken pelaajat ovat yhä hyvin suoraviivaisia pelaajia. Hughes haluaa pelata enemmän maata pitkin johon myös Southamptonissa on totuttu viime vuosina.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom