Advertisement

Mestarien liigan neljännesvälierät arvottu – välierissä nähdään varmuudella vain yksi englantilaisjoukkue

Mestarien liigan neljännesvälierät ovat arvottu. Arpa toi yhteen molemmat jäljellä olevat englantilaisjoukkueet Liverpoolin sekä Manchester Cityn. Joukkueet ovat pelanneet kuluvalla kaudella mielenkiintoisia otteluita Valioliigassa. City voitti kotonaan alkukaudesta pelatun ottelun peräti 5-0. Liverpool vei puolestaan oman kotiottelunsa nimiinsä 4-3. Joukkueet eivät varmasti olisi halunnut kohdata toisiaan vielä tässä vaiheessa. Välierissä nähdään näin varmuudella vain yksi englantilaisjoukkue.

Arvonnoista saatiin myös muitakin mielenkiintoisia ottelupareja, mikä tässä vaiheessa on luonnollisesti selvää. Viime kauden finalistit Real Madrid ja Juventus arvottiin vastakkain. Real Madrid on alkanut pikkuhiljaa heräämään eurokentillä ja Juventus otti loistavan työvoiton Tottenhamista Wembleyllä kompuroitua ensin kotiottelussaan.

Chelsean pudottanut Barcelona saa vastaansa AS Roman. AS Roma voitti alkulohkon, jossa oli mukana myös Chelsea. Ennakkoon ajateltuna Barcelona on otteluparissa selkeä ennakkosuosikki, mutta Edin Dzekon on nähty jatkuvasti syttyvän suuriin otteluihin. Kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen pari.

Viimeisessä parissa kohtaavat Bundesliigaa dominoiva Bayern München, sekä Manchester Unitedin loistavasti pudottanut Sevilla. Sevilla osoitti Unitedia vastaan vaarallisuutensa. Bayern sen sijaan eteni jatkoon melko helpohkosti. Besiktas kaatui yhteismaalein 8-1.

Neljännesvälierien otteluohjelma alla.

Ensimmäiset osat:

3.4. Sevilla vs Bayern München ja Juventus vs Real Madrid
4.4 Barcelona vs AS Roma ja Liverpool vs Manchester City

Toiset osat:

10.4. AS Roma vs Barcelina ja Manchester City vs Liverpool
11.4. Bayern München vs Sevilla ja Real Madrid vs Juventus

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom