Advertisement

Mesut Özil kertoo tulleensa Arsenalissa suuremmaksi pelaajaksi

Arsenalissa viimeistä sopimuskauttaan toistaiseksi pelaava Mesut Özil kertoo tulleensa suuremmaksi pelaajaksi saavuttuaan seuraan. 29-vuotias saksalainen vieraili Sky Sportsin Arsenalin lapsikannattajille järjestämässä leikkilehdistötilaisuudessa, jossa häneltä kysyttiin syitä Arsenal-siirrolle.

”Siirryin tänne koska seuran historia ja pelaajat olivat uskomattomia. Olen täällä oppimassa ja kasvamassa sekä antamassa omat lahjani seuralle”, Özil kertoi.

”Tämä seura on kasvattanut minusta isomman pelaajan. Olen todella ylpeä saadessani pelata Arsenalin kaltaisessa seurassa.”

Özil ei ole toistaiseksi solminut seuran kanssa uutta jatkosopimusta. Seuran manageri Arsene Wenger on kertonut haluavansa pitää saksalaisen seurassa ja uskoo myös Özilin olevan halukas jäämään. Wenger kertoo tietävänsä pelaajan tilanteesta vain sen, missä hän pelaa loppukauden.

”Kauden päättymiseen asti tiedämme hänen tilanteensa. Siitä mitä tapahtuu kauden jälkeen, en osaa sanoa”, Wenger on kertonut.

Özil on ollut kuluvalla kaudella hyvässä vireessä ja tämä on herättänyt muun muassa Barcelonan ja Manchester Unitedin mielenkiinnon Saksan maajoukkuepelaajaa kohtaan. Ajoittain kritiikkiä otteistaan suurissa ottelussa saanut Özil on näyttänyt tällä kaudella pystyvänsä hyviin esityksiin myös sarjan kovimpia joukkueita vastaan.