Advertisement

Mesut Öziliä pyydetty unohtamaan Manchester United ja palaamaan kotimaahansa

Puheet Arsenalin Mesut Özilin ympärillä kiihtyvät kiihtymistään. Pelaajalla on käynnissä viimeinen vuosi nykyisestä sopimuksesta ja jatkoneuvottelut Arsenalin ja pelaajan välillä ovat jäissä. Öziliä on viety huhuissa kovasti ensi kaudeksi Manchester Unitediin, jossa saksalainen pääsisi jälleen Jose Mourinhon valmennukseen. Kaksikko toimi samassa seurassa yhdessä Real Madridissa ennen Özilin siirtoa Arsenaliin. Tuolloin kaksikon välien väitettiin olleen tulehtuneet, mutta viimeiset uutisoinnit viittaisivat tämän olleen menneen talven lumia.

Nyt oman mielipiteensä on kertonut Valioliigassakin Liverpoolia sekä Fulhamia pelaajaurallaan edustanut Karl-Heinz Riedle. Riedle toivoo Özilin unohtavan Manchester Unitedin ja Valioliigan ja palaavan takaisin Bundesliigaan.

”Özil takaisin Bundesliigaan? Kuka tietää. Huhujen mukaan hän olisi menossa Manchester Unitediin. Hänen ei pitäisi tehdä sitä” Riedle kertoi Omnisportille.

”Özil on erittäin laadukas pelaaja. Sen näkee hänen taidoistaan. On uskomatonta, mitä hän voi tehdä kentällä ollessaan. Olisimme hyvin iloisia, jos hän palaisi takaisin Saksaan. En ole kuitenkaan hänen agenttinsa, joten en osaa sanoa asiaan enempää” Riedle jatkaa.

”Mikäli hän on vain rahan perässä, on todella vaikea löytää Saksasta joukkuetta, joka maksaisi samanlaista palkkaa kuin Valioliigassa maksetaan.”

Özil on ollut viime aikoina loukkaantuneena. Häneltä jäi väliin kaksi viimeistä Saksan MM-karsintaottelua. Arsenal kohtaa Valioliigassa tulevana lauantaina Watfordin ja on vielä epäselvää, onko saksalainen tuolloin Arsenalin mukana.