Advertisement

Mkhitaryan uskoo voivansa pelata Özilin kanssa samaan aikaan

Arsenaliin tammikuussa Manchester Unitedista saapunut Henrikh Mkhitaryan uskoo, että Arsenalilla voi olla samanaikaisesti kentällä kaksi kymppipaikan pelaajaa. Armenialainen otti kantaa väitteeseen, jonka mukaan Arsenalin manageri Arsene Wenger yrittää peluuttaa liian monta luovaa pelaajaa samanaikaisesti.

”Jotkut ihmiset sanovat, ettemme voi pelata Mesut Özilin kanssa samanaikaisesti. En voi ymmärtää näitä ihmisiä, jotka sanovat näin”, Mkhitaryan kertoi ESPN FC:lle.

”Nautin Mesutin kanssa pelaamisesta. Hän on uskomaton pelaaja.”

”Tulen paremmaksi pelatessani hänen kanssaan. Kaikki tietävät hänen taitonsa ja kykynsä. Joten miksi ei? Kaikki on mahdollista. Miksi kentällä ei voisi olla kahta kymppipaikan pelaajaa?”

”Vaikka pelaisimme kuinka hyvin, aina on mahdollisuus pelata vieläkin paremmin. Vaikka pelaisimme hyökkäävää jalkapalloa, niin silti on tilaa parantaa.”

”Voimme kehittyä kaikilla osa-alueilla. Ei ole väliä vaikka olisimme vahvempia jostain ja heikompia muualta. Aina on varaa kehittyä.”

Mkhitaryan joutunee pelaamaan tänään kymppipaikalla Östersundsia vastaan ilman Öziliä, sillä saksalainen on ollut viime päivinä kipeänä ja Wenger aikoo säästellä pelaajaa viikonlopun Caracao Cupin finaalia varten. Tuossa ottelussa Arsenal saa vastaansa Manchester Cityn, joka putosi juuri FA Cupista Wiganille.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom