Advertisement

Mohamed Salah haluaa voittaa kultaisen kengän ”Pelaan voittaakseni sen”

Valioliigan tämän kauden toistaiseksi paras maalintekijä Mohamed Salah haluaa voittaa Kultaisen kengän. Liverpoolia edustava egyptiläinen on tehnyt kuluvalla kaudella jo 30 maalia Valioliigassa. Barcelonan Lionel Messi on miehen suurin uhkaaja Kultaisen kengän suhteen. Messillä osumia on tällä hetkellä 29. Kultainen kenkä jaetaan Eurooppalaisten huippusarjojen parhaalle maalintekijälle.

”Kuten olette nähneet, joukkuetoverit ovat viimeisissä parissa ottelussa pyrkineet auttamaan minua tekemään maaleja. He tietävät, että minulla on mahdollisuus voittaa Kultainen kenkä. Loppujen lopuksi se on henkilökohtainen palkinto, mutta se auttaa myös joukkuetta saamaan pisteitä”, Salah kertoi Sky Sportsille.

”Tapa, jolla pelaamme on erittäin hyvä. Kannattajat ovat iloisia ja minulla on tästä syystä hyvä olo. Minusta tuntuu, että he haluavat minun voittavan jotain.”

”Jäljellä on neljä ottelua, joten tilanne on selvä. Pelaan voittaakseni sen. Pelasin kauden alusta voittaakseni sen, mutta kyse on aina joukkueesta. Haluan tehdä maaleja joukkueelle.”

Salahilla on vielä neljä ottelua jäljellä kasvattaa maalimääräänsä. Valioliigassa suurin haastaja on Tottenhamin Harry Kane, joka on tehnyt nyt 26 maalia tällä kaudella. Messi tulee taistelemaan Kultaisesta kengästä loppuun saakka, joten myös Salah tarvitsee lisää maaleja.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom