Advertisement

Mourinho ei aio paeta kritiikkiä

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on ollut viime aikoina suuren kritiikin kohteena. Joukkueen putoaminen Mestarien liigasta on nostanut kritiikin määrää entisestään. Mourinho on tottunut kritiikkiin uransa aikana, joten hän vakuuttaa ettei aio karata tai piiloutua tälläkään kertaa. Sevillan pudotettua Unitedin jatkosta Mestarien liigassa, Mourinho kertoi ottelun jälkeen, ettei tilanne ole seuralle uusi. Tuota kommenttia ei katsottu kovin hyvällä etenkään seuran kannattajien keskuudessa.

”Sanon kannattajille, että kannattajat ovat kannattajia. Heillä on oikeus mielipiteisiinsä ja reaktioihinsa. On kuitenkin olemassa jotain, mitä kutsun jalkapalloperinnöksi”, Mourinho kertoi.

”Joukkueella on ollut seitsemän vuoden aikana neljä manageria. Kerran seura ei selvinnyt eurokentille. Kahdesti seura on jäänyt alkulohkoon. Paras saavutus on ollut neljännesvälierät. Tätä on jalkapalloperintö. Ja jos katsotaan Valioliigaa, niin viimeinen mestaruus oli kaudella 12-13. Tuon jälkeen seura on ollut seitsemäs, neljäs, viides ja kuudes.”

Mourinho kertoo myös tavanneensa seurassa uuden työntekijän ja jutelleensa tämän kanssa syistä, joiden johdosta tämä henkilö oli vaihtanut Manchester Unitediin. Työntekijä oli kertonut tulleensa seuraan sen takia, että oli tehnyt loistavaa työtä toisessa seurassa. Unitedissa häntä oli kuitenkin odottanut uudet entistä suuremmat haasteet.

”Sanoin hänelle hyvin tehty. Minun syyni tulla Unitediin olivat samanlaiset. Voisin olla toisessa liigassa, jossa seura olisi voittanut mestaruuden käytännössä ensimmäisen aloituspotkun jälkeen.”

”En kuitenkaan ole siellä. Olen täällä.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom