Advertisement

Mourinho kieltäytyi kättelemästä Stoke manageria koska tämä oli käskenyt häntä painumaan v***uun

Stoken ja Manchester Unitedin välisessä ottelussa sattui ja tapahtui. Itse ottelussa nähtiin 4 maalia. Ottelu oli hyvin siisti, mutta kentän laidalla tunteet kuumenivat.

Jose Mourinho halusi uudelleen organisoida joukkueensa puolustusta rikkeen jälkeen. Hän poistui omalta tekniseltä alueeltaan kohti Stoken manageria Mark Hughesia. Hughes tönäisi Mourinhoa ja käski tätä painumaan V***uun.

Ottelun jälkeen Mourinho ei suostunut kättelemään Stoke manageria, vaan käveli suoraan pois koska tunsi tulleensa loukatuksi.

Ottelun jälkeen BBC:n haastattelussa Mourinholta kysyttiin, oliko hän pettynyt pisteeseen. Mourinho myönsi olevansa pettynyt. Hänen mielestään he yrittivät voittaa ottelun, mutta Stoke puolusti usealla pelaajalla yrittäen saada ottelusta pisteen. Portugalilaisen mielestä he loivat enemmän maalintekopaikkoja ja heillä oli suurempi pallonhallinta. Stoke puolestaan pyrki iskemään nopeilla vastaiskuilla ja erikoistilanteilla joissa he ovat hyviä.

BBC:n haastattelija tiedusteli Mourinholta myös tilanteesta, jossa Mourinho jätti Hughesin kättelemättä.

”Haluan olla sinulle kohtelias, mutta en halua vastata kysymykseesi koska se on huono kysymys. Mourinho sanoi.

”Koska se saa tilanteen näyttämään minun syyltäni ja minun ongelmaltani. Sinun kysymyksesi ei ole korrekti.” Hän jatkoi, ennen kuin poistui haastattelusta.

”Työnsin häntä koska hän tuli minun tekniselle alueelleni. Ehkä siitä syystä hän ei halunnut kätellä minua. Kohtuuden nimissä minullakin on historiani kättelyistä. Ehkä syy on minun.” Huhges puolestaan kommentoi.