Advertisement

Mourinho uskoo Sanchezin olevan uskomaton lisä Manchester Unitedin joukkueeseen

Manchester Unitedin uusin hankinta Alexis Sanchez teki eilen debyyttinsä uudessa joukkueessa FA Cupin neljännen kierroksen 0-4 vierasvoitossa Yeoviliä vastaan. Chileläinen valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, vaikka antoi etenkin ensimmäisellä puoliajalla useita harhasyöttöjä. Toisella puoliajalla pelaaja pääsi paremmin peliin mukaan ja tarjoili syötön Ander Herreran 61. peliminuutilla tekemään maaliin. Sanchez vaihdettiin lopulta pois kentältä 72. peliminuutin kohdalla.

Mourinho oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen uuden pelaajansa esitykseen.

”Olen todella iloinen. Ei tässä ollut kenellekään mitään yllätyksiä. Kolmen ja puolen vuoden Valioliigakokemuksen jälkeen, kaikki tietävät kyllä minkä tyylinen pelaaja Alexis on. Hän on pelaaja, jonka ostaessaan ei ole mitään kysymysmerkkejä pelaajasta. Ei tarvitse huolehtia pelaajan sopeutumisesta, eikä mistään muustakaan vastaavasta englantilaiseen jalkapalloon liittyvästä asiasta”, Mourinho kertoi haastattelussa.

”Hän on fantastinen pelaaja. Hän on todistanut sen viimeisen kolmen vuoden ajan sekä edellisenä kolmena päivänä harjoituksissa. Hän on uskomaton lisä meille.”

Sanchez jätti vahingossa dopingtestin väliin siirtyessään Manchester Unitediin. Testaajat etsivät pelaajaa Arsenalin tiloista viime maanantaina, mutta pelaaja oli tuolloin Manchesterissä viimeistelemässä siirtoaan. Pelaaja joutuu antamaan selvityksen antidoping-toimikunnalle liikkeistään, mutta oletettavasti pelaaja ei saa tapauksesta sanktioita.