Advertisement

Mourinho vakuuttaa – ”emme aio käyttää ’hulluna’ rahaa kesällä”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on kertonut, että seura ei aio käyttää ”hulluna” rahaa kesän siirtomarkkinoilla pyrkiessään saavuttaa Manchester City.

City varmisti Valioliigan mestaruuden tällä kaudella jo viisi kierrosta ennen loppua.

Mourinho kertoi kuitenkin parantavansa joukkuettaan. ESPN FC:n lähteiden mukaan portugalilaisluotsi aikoo hankkia joukkueeseen ainakin yhden keskikenttäpelaajan ja puolustajan, mutta Mourinho on vakuuttunut siitä, ettei ensi kaudella tule olemaan suuria muutoksia joukkueen kokoonpanossa.

”Emme aio käyttää enempää kuin voimme, emme aio tehdä mitään hullua, Mourinho kertoi Sky Sportsille.

”Yritämme vahvistaa vain hiukan joukkuetta. Se on se mitä tavoittelemme.

Michael Carrick aikoo lopettaa pelaajauransa kauden lopussa, ja Marouane Fellainin tulevaisuudesta joukkueessa on edelleen epäilyksiä, koska hän ei ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta.

Myös Matteo Darmian ja Daley Blind ovat todennäköisesti lähdössä kesällä. Anthony Martialin kanssa yritetään tehdä jatkosopimus, mutta pelaaja itse haluaa nykyistä enemmän peliaikaa ja myös ranskalainen saattaa vaihtaa maisemaa kauden päätteeksi.

Mourinho kertoo, että hän on hankkimassa enintään neljä uutta pelaajaa.

”Jokainen yrittää parantaa edellisestä kaudesta. Viime kaudella sijoituimme kuudenneksi ja tällä kaudella olemme toivottavasti kakkosia.

”Seuraavana kautena yritämme parantaa, mutta katsotaan mitä tapahtuu. Ehkä myös City investoi ensi kauteen massiivisesti, eivätkä anna muiden tavoittaa heitä.