Advertisement

Mourinholle kritiikkiä tavasta, jolla hän käsittelee Pogbaa – ”Guardiolan alaisuudessa hän loistaisi”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on saanut toisinaan kritiikkiä osakseen tavastaan käsitellä tähtipelaajiaan. Nyt kriitikoiden joukkoon liittyy Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijana toimiva Jamie Redknapp, joka on itse entinen Valioliigapelaaja.

”En voi uskoa, että olemme näin nopeasti tässä tilanteessa. Kun hänet ajettiin ulos Arsenalia vastaan pelatusta ottelusta, kaikki uskoivat, ettei United pysty pelaamaan ilman häntä”, Redknapp sanoi.

”Kaikki sanoivat hänen olleen korvaamaton, mutta nyt kaikki sanovat hänen olevansa hyödytön. Kun asiat menevät hyvin, hän on yksi maailman parhaista pelaajista ja nyt hänen hintalappunsa johdosta hänet teurastetaan.”

”Mielestäni Mourinholla on vastuu hänestä. Se kuuluu hänen työhönsä.”

”Hänen ottamisensa pois Tottenhamia vastaan ei ole tapa jolla hänestä saa parhaan irti. Sen pystyi näkemään Newcastlea vastaan. Hänen itseluottamuksensa oli todella alhaalla.”

”En voi nähdä tilannetta, jossa Pep Guardiola toimisi näin. Jos hän pelaisi Manchester Cityssä, hän olisi yksi heidän parhaiten pelaavista pelaajistaan. En vain usko, että Mourinho saa hänestä parasta osaamista irti.”

Mourinho on ollut aiemminkin vastaavanlaisessa tilanteessa. Muun muassa Arsenaliin siirtyneen Henrikh Mkhitaryanin kanssa etenkin tällä kaudella. Myös Chelseaa valmentaessaan ongelmia oli Eden Hazardin kanssa, joka tuntui Mourinhon viimeisellä kaudella Lontoossa olleen täysin varjo mestaruuskaudesta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom