Advertisement

Mourinhon mielestä vähäinen peliaika Unitedissa ei saisi vaikuttaa pelaajan maajoukkuetilanteeseen

Manchester Unitedin managerilla Jose Mourinholla on tammikuun jälkeen ollut vaikeuksia löytää säännöllisesti peliaikaa nuorelle Marcus Rashfordille. Tuolloin seuraan saapui Arsenalista Alexis Sanchez, joka pelaa suoraan samalla pelipaikalla, jolla Rashford on Mourinhon alaisuudessa tällä kaudella pelannut. Portugalilainen ei usko vähäisen peliajan tarkoittavan pelaajalle ongelmia myös maajoukkueen kokoonpanon suhteen.

”Jos maajoukkueen valmentaja luottaa häneen, hän valitsee hänet. Sillä pelaako hän seurajoukkueessa vai ei, ei ole merkitystä”, Mourinho kertoi BBC Sportsin mukaan.

Rashford ei ole ollut Unitedin avauksessa tapaninpäivänä Burnleyta vastaan pelatun ottelun jälkeen.

”Kuulen muilta toisinaan epäilyksiä siitä, että pääseekö hän mukaan MM-joukkueeseen.”

”On olemassa useita esimerkkejä pelaajista, jotka eivät ole pelanneet seurajoukkueissaan, mutta ovat silti maajoukkueen kokoonpanossa.”

”Joten se on Gareth Southgatesta kiinni. Jos hän luottaa häneen, hän valitsee hänet. Sillä ei ole väliä pelaako hän Manchester Unitedin peleissä vai ei.”

Southgate on kertonut aiemmin, ettei Englannin maajoukkueeseen mahdu sellaisia pelaajia, jotka eivät pääse pelaamaan säännöllisesti seurajoukkueissaan. Rashford voi tai ainakin hänen pitäisi olla poikkeus, sillä pelaaja on täysin ainutlaatuinen. Hän on esiintynyt maajoukkueessa loistavasti, samoin kuin hän teki Unitedissa alkukaudesta päästessään pelaamaan.

Southgate on kuitenkin tehnyt ennenkin maajoukkuetta koskien kovia päätöksiä ja peliajan puute seurajoukkueessa saattaa  pilata nuoren englantilaisen kisamatkan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom