Advertisement

Mourinhon mukaan Sánchez etsii vielä parasta virettään Manchester Unitedissa

Manchester Unitedin manageri José Mourinho myöntää, että hän on taistellut saadakseen parhaan irti chileläishyökkääjä Alexis Sánchezista siitä lähtien, kun hän siirtyi Manchester Unitedin riveihin tammikuun siirtoikkunan aikana.

Sánchez on onnistunut kahdeksassa Manchester Unitedissa pelaamassaan ottelussa viimeistelemään yhden maalin ja antamaan kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Mourinho on peluuttanut Sánchezia hyökkäyskolmikossa vasemmalla laidalla, oikealla laidalla ja keskellä, mutta chileläispelaaja ei ole löytänyt samaa virettä, joka teki hänestä yhden sarjan vaarallisimmista hyökkääjistä Arsenalissa.

Mourinhon mukaan Sánchez ei pelannut vielä parhaalla mahdollisella tasollaan.

”Ei. Hän saapui kauden huonoimmalla mahdollisella hetkellä eli talven siirtoikkunan aikana. Siksi en pidä talven siirtoikkunasta kovinkaan paljon”, Mourinho kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Tämä oli mahdollisuus, jota emme halunneet menettää, joten toteutimme sen. En silti usko paljoakaan talven siirtoikkunaan.”

”Seuraava kausi on varmasti parempi Sánchezille. Hän oppii parhaillaan, kuinka pelaamme, ja me opimme parhaillaan, kuinka saamme parhaan irti hänestä”, Mourinho sanoo.

Mourinholta kysyttiin myös, onko Sánchez yrittänyt pakottaa asioita tapahtumaan pelikentällä sen jälkeen, kun hän liittyi Manchester Unitediin. Portugalilaismanageri puolusti pelaajaansa.

”Se on hienoa. Hän ei pelkää ottaa vastuuta. Hän ei häpeile yrittää saada asioita tapahtumaan. Kun Sánchez tuntee, että ei ole yhtä vaarallinen kuin haluaisi olla, hän putoaa alaspäin ja yrittää rakentaa peliä”, Mourinho kertoo.

”Kun Sánchez tekee virheen, hän yrittää kompensoida sen välittömästi fantastisella asenteella ja hienolla suunnanmuutoksella yrittäen voittaa pallon takaisin. Me olemme hyvin iloisia.”

Vaikka alku ei ole ollut sellainen kuin Sánchez toivoi, pelaaja on Mourinhon mukaan tyytyväinen, koska Manchester United voittaa otteluita.

”Hän voi hienosti. Hän on onnellinen, kun joukkue on tehnyt tulosta viime aikoina. Sánchez oli onneton, kun hävisimme otteluita hänen kanssaan, mutta hän on kypsä pelaaja hienolla asenteella, emmekä voisi olla onnellisempia”, Mourinho toteaa.