Advertisement

Mourinhon mukaan Unitedin pelaajien on opittava käsittelemään korkeaa vaatimustasoa

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho mukaan seuran pelaajien on opittava käsittelemään korkeaa vaatimustasoa, joka tulee Unitedissa pelaamisesta. Sevilla tiputti Unitedin ulos Mestarien liigassa. Mourinhon mukaan Sevilla-tappion kaltaiset koettelemukset opettavat pelaajille sen, kuinka käsitellä taakkaa, jota Unitedin pelaajat kohtaavat.

”Heidän täytyy oppia käsittelemään paineita, jotka tulevat vaatimustasosta. Heidän on vain selvittävä ja kun he selviävät, heistä tulee vahvempia”, Mourinho kertoi ennen Brighton ottelua.

”Se ei ole hyvä asia, jos elämä on helppoa. Tai kannattajat eivät kritisoi tai ole poissa tolaltaan heikoista esityksistä. Se ei ole hyväksi, sillä jos haluat päästä aivan huipulle henkisesti, heidän on kasvettava.”

”Heidän täytyy kasvaa ja paras tapa siihen on tämän kaltaiset tuntemukset. En siis halua, että kannattajilla olisi pienemmät odotukset. Haluan kannattajilla olevan korkeat odotukset ja haluan myös pelaajilla olevan korkeat odotukset.”

United kohtaa lauantaina kotikentällään Brightonin FA Cupissa. FA Cupista tuli kertaheitolla keskiviikon jälkeen seuralle erittäin tärkeä kilpailu, sillä se on ainoa Unitedin voitettavissa oleva kilpailu.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom