Advertisement

Moyes tuohtunut nuorelle keskuspuolustajalle ”Minulla ei ole mitään tietoa siitä, miksi hän meni matalaksi”

Arsenal kaatoi West Hamin kotikentällään Valioliigassa eilen 4-1. Arsenalin voittomaalin teki Aaron Ramsey. Maalissa West Hamin nuori Declan Rice teki valtavan virheen. Ramsey laittoi keskityspallon maalivahdin alueelle, joka kiertyi kohti maalia. Rice olisi päässyt puskemaan pallon turvaan, mutta laski päänsä alas ja antoi pallon mennä ylitseen. Tämän seurauksena pallo kiersi maaliin ohi maalivahti Joe Hartin. Rice ilmeisesti ajatteli Hartin tulevan palloon.

West Hamin manageri David Moyes oli ottelun jälkeen syystäkin tuohtunut tilanteen johdosta.

”Nuoren keskuspuolustajan olisi pitänyt puskea pallo pois, jolloin 2-1 maalia ei olisi koskaan tullut. Se oli helppo maali. Minulla ei ole mitään tietoa siitä, miksi hän meni matalaksi”, Moyes kertoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

”Olemme kuitenkin kaikki olleet nuoria pelaajia ja tulemme toisinaan tekemään virheitä. Tärkeintä on oppia virheistäsi ja ettet tee sitä uudestaan. Se on tärkeää ymmärtää.”

”Vaikka Joe Hart olisikin huutanut, keskuspuolustaja ei voi koskaan päästä palloa menemään. Olen itsekin ollut keskuspuolustaja.”

”Olemme suunniltamme joukkueen puolesta. Mielestäni yritimme uskomattoman hyvin.”

West Hamilla on jäljellä vielä neljä ottelua. Joukkue on pelannut pirteästi viimeisissä otteluissa ja putoamisviivaan on matkaa vielä kuusi pistettä. Ero ei ole paljon, mutta sen pitäisi kyllä joukkueelle riittää.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom