Advertisement

Neljän joukkoon selviytyminen yllättäisi Chelsean Cahillin

Chelsean kausi on tähän mennessä ollut selkeä pettymys. Mestarien liigasta joukkue putosi heti ensimmäisellä kierroksella Barcelonan oltua kotikentällään selkeästi vahvempi. Myöskään Valioliiga ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Chelsea on tällä hetkellä sijalla viisi, eli ensimmäisenä jäämässä ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

Ihan mahdotonta neljän parhaan joukkoon nouseminen loppukauden aikana ei ole. Kun Chelsealla on pelaamatta neljä ottelua, on ero edellä olevaan Tottenhamiin viisi pistettä. Yhden ottelun enemmän pelannut Liverpool on kahdeksan pistettä edellä. Mikäli Chelsea mielii neljän joukkoon, on toisen noista tiputettava reilusti pisteitä loppukauden aikana. Chelsean kapteeni Gary Cahill pitäisi sitä ainakin suurena yllätyksenä.

”En halua olla millään muotoa negatiivinen, mutta pelit alkavat loppua kesken ja edellä olevat joukkueet ovat erittäin hyviä, joten jos he luovuttavat johtonsa se on hyvin, hyvin yllättävää”, Cahill kommentoi Sky Sportsin mukaan. ”Pisteissä on vielä selkeä ero, mutta ilmiselvä juttu on että ainoa mitä voimme tehdä on voittaa omat pelimme. Burnleyä vastaan saimme hyvän tuloksen ja meidän täytyy jatkaa voittamista.”

FA Cupin voittaminen olisi yksi tapa jättää Chelsean pelaajille positiivinen maku suuhun kaudesta. Joukkue selviytyi 19. toukokuuta pelattavaan finaaliin Manchester Unitedia vastaan. FA Cup on molemmille joukkueille viimeinen mahdollisuus voittaa jotain tällä kaudella.

”Me tarvitsimme sitä ja me halusimme sitä. Oli tärkeää että pääsemme finaaliin, joten meillä on nyt hyvä mahdollisuus”, Cahill jatkoi. ”Finaali ei sujunut meiltä hyvin viime vuonna joten haluamme paikata asian.”