Advertisement

Newcastle tyrmäsi kotikentällään Manchester Unitedin

Manchester United joutui nöyrtymään Newcastlen edessä St.James’ Parkilla. Newcastlen kotikenttä on ollut vuosien saatossa Manchester Unitedin managerille Jose Mourinholle vaikea paikka vierailla. Mourinhon seitsemän viimeistä vierailua ovat kaikki päättyneet ilman voittoja. Saaliina on kolme tasapeliä ja peräti neljä tappiota. Saldo on uskomaton, huomioiden minkälaisten joukkueiden valmentajana portugalilainen on toiminut.

Newcastlen ainokaisesta maalista vastasi keskikenttäpelaaja Matt Richie. United oli lähellä maalintekoa ennen Richien maalia tai oikeastaan se onnistui maalinteossa, mutta Chris Smalling oli rikkonut rangaistusalueella juuri ennen Romelu Lukakun puskemaa maalia.

Newcastle oli lähellä saada rangaistuspotkun ensimmäisellä puoliajalla, kun Smalling rikkoi Dwight Gaylea, mutta ottelun erotuomari jätti rikkeen viheltämättä.

Newcastlen maalilla torjui Martin Dubravka, joka onnistui ensimmäisessä Valioliigaottelussaan pitämään punaiset paholaiset ilman maaleja. Slovakialainen torjui loistavasti Jesse Lingardin, Anthony Martialin, Ashley Youngin sekä Michael Carrickin yritykset.

Tappio oli Manchester Unitedille jo toinen kolmessa edellisessä ottelussa ja se tietää hyvää huimassa vireessä olevalle Tottenhamille, joka on asettanut tavoitteekseen sarjan toisen sijan. Ero joukkueiden välillä on tällä hetkellä enää vain neljä pistettä. Samalla ero sarjaa johtavaan Manchester Cityyn kasvoi tällä pelikierroksella jo 16 pisteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Cityllä on mahdollisuus juhlia mestaruutta jo seitsemäs päivä huhtikuuta kotikentällään.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom