Advertisement

Nuorin Eremenko valitsi Venäjän maajoukkueen

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen kuulunut Sergei Eremenko on päättänyt edustaa tulevaisuudessa Venäjän maajoukkuetta. Asiasta kertoi alle 19-vuotiaiden maajoukkueen valmentaja Juha Malinen palloliiton medialounaalla. Malisen mukaan pelaajaan oltiin yhteydessä, mutta vastausta viesteihin ei saatu. Varmistus asiaan saatiin muutama päivä sitten. Tuolloin tuli kirjallinen ilmoitus siitä, että Eremenko on hakenut FIFA:lta oikeutta pelata Venäjän maajoukkueessa.

”Kun olin nimeämässä joukkuetta, halusin, että häneen ollaan yhteyksissä. En tiedä, oliko se intuitiota vai mitä”, Malinen kertoi Iltalehdelle.

”Olisin halunnut kuulla informaatiota. Joonas Vilkki oli häneen yhteyksissä. Mihinkään sähköpostiin eikä whatsappeihin ei vastattu. Se alkoi haiskahtaa, että jotakin tässä saattaa olla. Pari päivää sitten tuli kirjallinen varmistus, että hän hakee oikeutta pelata Venäjän maajoukkueessa.”

”Minun mielestäni se on rehti peli”, Malinen kertoo nuoren pelaajan päätöksestä.

”Hänellä on elämä siirtynyt Venäjälle. Olen kiinnostunut vain pelaajista, jotka haluavat pelata Suomen maajoukkueessa. Etsin pelaajia, jotka haluavat sitoutua.”

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelaa kesällä Vaasassa ja Seinäjoella järjestettävissä Euroopan-mestaruuskilpailuissa. Eremenko on kuulunut vahvasti osana ryhmää, jonka on tarkoitus osallistua tuleviin kotikisoihin.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom