Advertisement

Pardew iloinen siirtoikkunan sulkeutumisesta

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutui Englannin Valioliigan osalta myöhään eilen illalla. Siirtoja tapahtui viime hetkille saakka. Osa kovasti huhutuista siirroista jäi myös toteutumatta. West Bromwich Albionin kannalta siirtoikkuna oli suhteellisen hiljainen. Sisään tuli lainasopimuksilla keskuspuolustaja Ali Gabr sekä kärkimies Daniel Sturridge.

Kenties West Bromin suurin saavutus siirtoikkunassa oli kuitenkin kapteeni Jonny Evansin jääminen seuraan loppukauden ajaksi. Tietojen mukaan Arsenal teki viime hetken tarjouksen, jonka West Brom kuitenkin hylkäsi. West Bromin manageri Alan Pardew totesi, että oli tehnyt jo valmiiksi halukkaille selväksi, ettei kauppoja helpolla synny. Nyt hän saa kuitenkin huokaista helpotuksesta, kun siirtoikkuna on virallisesti kiinni.

”Olen iloinen, että siirtoikkuna on kiinni. Nyt toivotaan, että ikkuna oli meille suotuisa”, Pardew sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Jonny on hyvin tärkeä pelaaja ja hän on osa joukkueemme selkärankaa. Istuin täällä joka viikko ja toistin ’älkää tarjotko hänestä viimeisenä päivänä’, koska ette tulisi kuitenkaan saamaan mitä haluatte, ellei se ole tarjous joka pudottaa meidät tuoleiltamme eikä se ollut lähelläkään sitä. Joten uskoisin, että he saivat tarjouksellensa sellaisen vastauksen kuin odottivatkin.”

Uusista hankinnoista Gabr ei ollut vielä West Bromin eilisessä Valioliiga-ottelussa Manchester Citya vastaan kokoonpanossa. Sturridge pelasi vain vähän lopusta, eikä Pardew ole saanut hänenkään nykykunnostaan vielä selkeää kuvaa.

”Daniel Sturridge pelasi parikymmentä minuuttia eilen illalla ja on käynyt läpi yhdet harjoitukset tältä aamulta, joten en oikein tiedä missä kunnossa hän on”, Pardew myönsi. ”Tiedän kuitenkin, että olen nähnyt harjoituskentällä välähdyksiä jotka innostivat kaikkia. Hän pystyy tekemään pallon kanssa uskomattomia asioita.”