Advertisement

Pelkkä lahjakkuus ei tule laitapelaajan mukaan pitämään Crystal Palacea ylhäällä

Crystal Palacen laitapelaaja Andros Townsend uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin säilyä Valioliigassa. Samalla pelaaja kuitenkin muistuttaa, ettei pelkkä lahjakkuus tule pitämään seuraa pääsarjassa. Siihen tarvitaan paljon muutakin. Crystal Palace on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 16. Ero putoamisviivaan on vain kaksi pistettä, mutta joukkueella on hyvin mukavan tuntuinen loppuohjelma. Mukaan ei mahdu enää yhtään aivan kovimman kategorian joukkuetta.

”Lahjakkuus ei ole koskaan riitä yksistään”, Townsend kertoi seuran internetsivuilla.

”QPR:ssä ja Newcastlessa pelatessani minulle sanottiin jatkuvasti joukkueemme olevan liian hyvä pudotakseen ja ettei meillä olisi mitään hätää. Se ei toimi niin. He jotka menevät kentälle ja todella tekevät töitä ja saavuttavat kolme pistettä, selviävät.”

”Sen minä olen oppinut. Ei ole mitään väliä, kuinka hyvä olet. Eikä sillä kuinka hyviä pelaajia joukkueessa on ympärilläsi. Se ei riitä. Sinun täytyy mennä ja saada tuloksia lauantaina.”

Palace oli viime kaudella hyvin samankaltaisessa tilanteessa. Towsend uskoo tuon auttavan joukkuetta myös tällä kaudella.

”Me olimme viime kaudella samassa tilanteessa samojen pelaajien kanssa. Meille ei annettu mahdollisuuksia tässä vaiheessa kautta. Sitten tulimme tyhjästä ja saimme muutaman hyvän voiton putkeen ja pääsimme pois vaikeasta paikasta.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom