Advertisement

Pep vastaa Pochettinon kritiikkiin

Pep Guardiola on ottanut kantaa Tottenhamin managerin Mauricio Pochettinon kritiikkiin, jonka mukaan hän olisi ollut epäkunnioittava kutsuessaan Tottenhamia Kane-joukkueeksi. Kiista sai alkunsa kun Guardiolalta tiedusteltiin hänen mielestään suurimpia uhkaajia mestaruustaistelussa. Espanjalainen vastasi Chelsean ja Manchester Unitedin lisäksi myös Kane-joukkueen olevan vahva uhkaaja. Pochettino piti näitä kommentteja epäkunniottavina joukkueen muita pelaajia kohtaan.

Kun Guardiolalle kerrottiin, mitä Pochettino oli asiasta sanonut, espanjalainen oli näyttänyt masentuneelta ja kertoi olevansa pettynyt. Hänen mielestään Pochettino on kritiikkinsä kanssa väärässä ja puolusti Tottenhamin viime kausina tekemää edistystä.

”En ollut missään vaiheessa epäkunnioittava kollegoitani kohtaan, enkä ollut epäkunnioittava lehdistötilaisuudessa. En koskaan.” Guardiola kertoi Stoke ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

”Kun sanoin Harry Kanen joukkue, totesin vain faktan, että hän tekee todella paljon maaleja. Tiedän varsin hyvin, ettei Tottenham ole Harry Kane yksin. Mielestäni viime kaudella henkilö, joka kehui heitä kaikkein eniten olin minä”

”Kun he hävisivät viime keväänä Chelsealle FA Cupin välierissä, sanoin sen olleen uskomatonta. Chelsealla oli neljä laukausta ja he tekivät neljä maalia Tottenhamia vastaan, joka on todella kova joukkue”

”Joten olen hieman pettynyt hänen kommenteistaan. Mielestäni Mauricio on väärässä kommenttiensa kanssa, sillä en ole ikinä ollut epäkunnioittava kollegoitani kohtaan.” Guardiola jatkaa.

Kommentit eivät ehkä olleet tarkoitettu epäkunnioittaviksi, mutta Tottenham on kuitenkin ollut suuresti Kanen maalien varassa viime vuosina. Joukkueesta kuitenkin löytyy todella paljon laatua etenkin keskikentältä. Jokaisella joukkueella on hyvä olla kovan profiilin hyökkääjä, joka pystyy kantamaan joukkuetta silloin kun sille on tarvetta.