Advertisement

Pochettino ei osallistu Alderweireldin jatkosopimusneuvotteluihin

Tottenhamin belgialainen puolustaja Toby Alderweireld on ollut viime aikoina suurten siirtohuhujen kohteena. Syyt siirtohuhuille ovat olleet pelaajan ja manageri Mauricio Pochettinon oletetut erimielisyydet pelaajan pelikunnosta. Alderweireld on juuri toipunut pitkästä takareisivammasta ja Pochettino jätti pelaajan ulkopuolelle Pohjois-Lontoon derbystä Arsenalia vastaan sekä Juventusta vastaan pelatusta Mestarien liigan vierasottelusta.

Alderweireldin nykyinen sopimus Tottenhamin kanssa umpeutuu kesällä 2019 ja mikäli pelaaja ei solmi kuluvan kauden aikana uutta sopimusta, on mahdollista että Tottenham myy pelaajan ensi kesän aikana toisaalle.

Tottenhamin ja Alderweireldin neuvottelut jatkosopimuksesta ovat toistaiseksi päättyneet tuloksettomina. Pochettino kertoi, ettei hän osallistu neuvotteluihin millään muotoa.

”Se ei ole minun tehtäväni enkä voi ottaa millään tapaa kantaa asiaan”, Pochettino kertoi perjantaina.

”En ole osallisena neuvotteluissa. En koskaan kommentoi huhuja, joista media puhuu tai kerro joukkueen sisäisiä asioita.”

Neuvotteluissa on ollut tällä hetkellä suurimpana kynnyskysymyksenä pelaajan vaatima 150 000 punnan viikkopalkka. Tottenham on puolestaan viimeisenä tarjouksena tarjonnut ensi viikolla 29 vuotta täyttävälle pelaajalle 110 000 puntaa bonuksineen.

Belgialaisen nykyisessä sopimuksessa on tiettävästi myös ulosostopykälä, joka on 25 miljoonaa puntaa. Mikäli neuvottelut eivät siis pian ala tuottaa hedelmää, belgialainen on saatavilla suhteellisen halvalla. Muun muassa Manchester Unitedin on kerrottu olevan kiinnostunut belgialaisesta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom