Advertisement

Pochettino kertoo tekevänsä töitä kuin olisi Tottenhamissa ikuisesti

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on hyvin haluttua tavaraa managerimarkkinoilla. Argentiinalainen vakuuttaa olevansa sitoutunut Tottenhamiin hyvin pitkällä tähtäimellä. Tottenham teki juuri loistavan tuloksen taloudellisesti viime vuonna ja uuden stadionin on tarkoitus valmistua ensi kauden alkuun mennessä. Seuran tulevaisuus näyttää hyvältä. Manageri kertoo tekevänsä töitä kuin hän tulisi pysymään seurassa ikuisesti.

”Luonteeseeni kuuluu tehdä töitä aina kuin olisin seurassa ikuisesti. Se on sitoutumista seuraan ja ymmärtämistä siitä, mitä seura haluaa sinulta. Sitten yritän tuoda seuralle ne asiat. Se on työni”, Pochettino kertoi Sky Sportsille.

”Mielestämme olemme parantaneet joka vuosi. Teimme sopimuksen lähes neljä vuotta sitten. Alusta lähtien olemme pyrkineet kuromaan muiden etumatkaa kiinni ja aloitimme uuden stadion hankkeen. Haluamme mahdollisuuden taistella Mestarien liigassa.”

”Siinä projektissa olemme hieman edellä. Seuran tilat ovat loistavia. Meillä on yksi maailman parhaista harjoituskeskuksista ja pian meillä on yksi parhaista stadioneista. Mielestäni Tottenham on erittäin mielenkiintoinen projekti niin nykyisin kuin tulevaisuudessakin.”

Pochettinon valmennusfilosofiaan kuuluu pelaajien opettaminen. Heitä kuuluu myös managerin mukaan ajaa kokoajan eteenpäin.

”Uskon, että pelaajat tarvitsevat valmennusta. Jos emme aja pelaajia kokoajan eteenpäin, heistä tulee mukavuudenhaluisia. Heitä on jatkuvasti ajettava eteenpäin.”

”Jos olet 25, 30, 35, sinun pitää uskoa voivasi oppia joka päivä lisää.”

”Sen mentaliteetin me tarvitsemme ja suurimmalla osasta pelaajistamme on tuo mentaliteetti.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom