Advertisement

Pogba haluaisi pelata Neymarin kanssa

Paul Pogba on viime aikoina menettänyt peliaikaansa Manchester Unitedin keskikentällä muiden muassa vahvaa nousua seuran edustusjoukkueeseen tällä kaudella tehneelle Scott McTominaylle. Silloin kun Pogba on päässyt kentälle, on hänen otteissaan näkynyt aiemmin loistaneen nautinnon ja yllätyksellisyyden, ainakin positiivisen sellaisen, puute.

Pogba itse tietää ainakin yhden konstin, jolla hän saisi nautinnon takaisin peliinsä. Puhuessaan argentiinalaiselle tv-kanavalle TyC Sportsille, hän kertoi rakastavansa brassitähti Neymarin pelin katselua ja toivoi pääsevänsä jonain päivänä Neymarin kanssa pelaamaan.

”Kyllä, Neymar. Pidän hänestä. Hän on onnellisuuden määritelmä kentällä”, Pogba sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Brasiliassa jalkapallo on kaikki, se on elämä. Kaikki pelaavat jalkapalloa. Rakastan katsella häntä kentällä käyttämässä tekniikkaansa ja taitojaan. Se on erilainen tyyli. Kun sanoo sanan Neymar missä päin maailmaa tahansa, kaikki tietävät kuka hän on ja mitä hän tekee. Joten jos voisin pelata hänen kanssaan jonain päivänä, se olisi nautinto.”

Pogba valotti myös hieman sitä, ketä pelaajia hän on ihaillut pienenä poikana, kun ammattilaisura oli vielä pelkkä haave. Lisäksi hän kertoi Neymarin lisäksi muista nykypelaajista, jotka kiinnittävät hänen huomionsa.

”Kun olin nuorempi ihailin aina Zinedine Zidanea, Lionel Messiä, Ronaldinhoa ja Ronaldoa. Minulla oli videoita Diego Maradonasta, Peléstä, Chris Waddlesta, Kakásta – monista pelaajista. Halusin saada kaikkien noiden pelaajien hyvät puolet”, Pogba jatkoi. ”Nyt katson enemmän pelaajia kuten Andrés Iniestaa, Yaya Touréa, Kevin De Bruynea ja Luka Modricia – kaikki erittäin vahvoja keskikenttäpelaajia. Katson heitä ja yritän tulla paremmaksi.”

Takatukastaan muistettu englantilaispelaaja Waddle nousee ehkä yllättävänä nimenä muiden joukossa esiin. Hän edusti kuitenkin kolmen kauden ajan Marseillea Pogban kotimaassa Ranskassa juuri ennen Pogban syntymää.