Advertisement

Putoaminen ei ole Mourinhon mielestä Manchester Unitedille mitään uutta

Sevilla tiputti Manchester Unitedin Mestarien liigasta ja jatkoi itse kahdeksan joukkoon kilpailussa. Unitedin manageri Jose Mourinho kertoi ottelun jälkeen, ettei putoamisessa ole sen suurempaa draamaa. Tilanne ole Mourinhon mukaan seuralle uusi. Hänkin on ollut kahdesti mukana tiputtamassa punaisia paholaisia.

”Olen istunut tässä tuolissa kahdesti Mestarien liigassa ja tiputtanut Manchester Unitedin kotona kahdesti. Porton kanssa ja Real Madridin kanssa, joten tämä ei ole mitään uutta tälle seuralle”, Mourinho kertoi ottelun jälkeen.

”En halua tehdä tästä draamaa. Meillä ei ole siihen aikaa. Meillä on ottelu lauantaina. Meillä ei ole aikaa surra 24 tuntia kauempaa. Se on jalkapalloa ei maailman loppu.”

Portugalilainen nosti kokoonpanoon loistavasti pelanneen Scott McTominayn tilalle belgialaisen Marouane Fellainin. Muutos herätti monissa suurta ihmetystä ennen ottelua. Belgialainen itsessään pelasi hyvin ja hänellä oli paikka viedä kotijoukkue johtoon ottelussa. Toisella puoliajalla Mourinho vaihtoi Fellainin Paul Pogbaan.

”Toisinaan olen onnekas vaihtojen kanssa. Toisinaan toiset managerit ovat onnekkaita heidän vaihtojensa kanssa. Uskon sen olleen hyvä ja iloinen muutos Vincenzo Montellalta vaihtaa Ben Yedder kentälle. Kun he tekivät ensimmäisen maalin, ottelu muuttui täysin.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom