Advertisement

Rakitic kertoo Coutinhon olevan tervetullut Barcelonaan

Barcelona pyrki kesällä hankkimaan Liverpoolin keskikenttäpelaajan Philippe Coutinhon. Siirto kariutui Liverpoolin haluttomuuteen myydä pelaajansa Barcelonan kovista yrityksistä huolimatta. Tammikuun siirtoikkunan lähestyessä myös Coutinhon siirto katalonialaisseuraan on nousemassa jälleen tapetille. Usein tilanteissa, joissa Barcelona haluaa pelaajan joka ei ole myytävänä esiin astuvat Barcelonan pelaajat, jotka julkisesti kertovat ihailevansa kyseessä olevaa pelaajaa.

Tällä kertaa Barcelonan Ivan Rakitic on astunut julkisuuteen kertomalla Coutinhon olevan erittäin tervetullut seuraan.

”Jokainen hyvä pelaaja on tervetullut. Joten meidän täytyy sanoa ovien olevan avoinna kaikille hyville pelaajille ja Coutinho on erittäin hyvä pelaaja”, Rakitic kertoi Sky Sportislle.

”Kaikella kunnioituksella Liverpoolille ja heidän kannattajilleen, me olisimme todella iloisia jos hän tulisi tänne.”

Barcelona johtaa La Ligaa kuudella pisteellä toisena olevaan Atletico Madridiin. Coutinhon hankinta antaisi Rakiticin mielestä Barcelonalle suuren buustin taistelussa mestaruudesta.

”Meidän täytyy tehdä se yhdessä. Jos meillä on siihen mahdollisuus Coutinhon tai jonkin toisen pelaajan kanssa, niin täydellistä.”

Coutinhon kausi on ollut jonkinasteista vuoristorataa. Aivan parhaalla tasollaan brasilialainen ei ole kuluvalla kaudella ollut. Tosin viimeiset ottelut ovat antaneet paljon viitteitä vanhan Coutinhon paluusta. Maalitahti on ollut viime peleissä hyvää ja etenkin viimeisessä ottelussa Bournemouthia vastaan Coutinho oli loistava. Jatkuvat huhut kuitenkin vaikuttavat varmasti pelaajan takaraivossa.