Advertisement

Readingin suomalaisvahdille kolmas ottelu putkeen

Readingissä alkukaudesta kakkosmaalivahdin roolissa toiminut Anssi Jaakkola on vihdoin saanut peliaikaa myös Mestaruussarjassa. Jaakkola täytti tiistaina 31-vuotta ja pelasi syntymäpäivänään kolmannen ottelunsa putkeen joukkueensa maalilla. Ottelu päättyi Wolverhamptonin vieraana Readingin 3-0 tappioon, mutta minuutit olivat suomalaiselle tärkeitä. Wolverhampton on Mestaruussarjaa johtava joukkue ja Reading puolestaan taistelee hanakasti putoamista vastaan.

”Kiva fiilis on ollut pelata. Aika pitkään sai odottaa tilaisuutta sarjapeleissä”, Jaakkola kertoi vaihtopenkki.comille.

Nyt kolmessa Jaakkolan pelaamassa ottelussa Reading on saalistanut kaksi tasapeliä Wolverhampton-tappion lisäksi. Omiin otteisiinsa kemiläinen on kohtalaisen tyytyväinen.

”Ihan ok on mennyt. Ei tietenkään ihan ideaalitilanne hypätä kentälle, kun joukkue pelaa putoamisesta ja panokset peleissä on tosi isot. Toivotaan, että peliminuutteja tulee jatkossakin.”

”Jokainen peli on minulle iso mahdollisuus ja toivotaan, että pystyn omalla panoksellani auttamaan joukkuetta.”

Putoamistaistelusta huolimatta suomalaisen mielestä joukkueen henki on säilynyt hyvänä, mikä on tärkeää vaikeina aikoina.

”Joukkuehenki on pysynyt hyvänä, vaikka tulokset eivät ole olleet toivottuja. Meillä on kymmenen sarjapeliä on vielä jäljellä. On tosi tärkeää, että henki joukkueessa pysyy hyvänä ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen.”

Readingin seuraava ottelu on ensi lauantaina, jolloin joukkue matkaa Norwichin vieraaksi Mestaruussarjassa. Toivottavasti suomalainen nähdään neljännen kerran putkeen joukkueensa maalilla.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom