Advertisement

Real Madrid hyvin lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Real Madrid otti viikko sitten tiistaina Juventusta vastaan vakuuttavan 3-0 vierasvoiton. Juventuksella vaikuttaisi tämän johdosta olevan käytännössä mahdoton tehtävä jatkopaikan suhteen. Joukkueen väliset erot ensimmäisessä ottelussa olivat suuret. Real Madridin illan kruunasi Cristiano Ronaldon tekemä 2-0 osuma saksipotkulla. Maalin johdosta, myös Juventuksen täysi stadion nousu osoittamaan portugalilaiselle suosiotaan.

Real Madrid on ollut kauden aikana jonkinasteisessa kriisissä, joka on tällä hetkellä taakse jäänyttä elämää. Joukkue on löytänyt sellaisen vireen, että tällä hetkellä heitä voidaan pitää erittäin vahvana mestari ehdokkaana. Ronaldo on jälleen herännyt oivaan kevät vireeseen. Parhaimmillaan portugalilainen on täysin pitelemätön pelaaja mille tahansa joukkueelle.

”En ole kiinnostunut keskustelemaan suosikeista. Näytämme sen mieluummin kentällä. Meidän on kunnioitettava kaikkia seuroja”, Real Madridin manageri Zinedine Zidane kertoi.

”Jos pelaamme loistavasti ja keskitymme läpi ottelun, meillä on hyvät mahdollisuudet edetä jatkoon. Meidän on pidettävä se mielessä.”

Juventuksen leirissä ei suostuta murehtimaan edellistä ottelua.

”Emme itke siitä mitä tapahtui. Menemme Madridiin ja haluamme pelata hyvän ottelun”, Juventuksen Giorgio Chiellini kertoi.

”Vertaamme tätä maratoniin, eikä pikamatkaan.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom