Advertisement

Riidat ajavat Mourinhoa – kertoo portugalilaiskollega

Swansean portugalilaismanageri Carlos Carvalhal kertoo riitojen ajavan Manchester Unitedin manageri Jose Mourinhoa. Kaksikko kohtaa tulevana lauantaina, kun Swansea matkustaa Old Traffordille Valioliigassa. Carvalhal vietti lyhyen aikaa Chelseassa opiskellen Mourinhon metodeja. Carvalhal kertoo kaksikolla olevan hyvin paljon samankaltaisuuksia, mutta Mourinho on kaksikosta riidanhaluisempi.

”Pidän Mourinhosta ja hän tietää sen. Olen opiskellut häntä. Vietin viikon Manchester Unitedissa Alex Fergusonin ollessa vielä siellä. Sitten seurasin Mourinhoa viikon Chelseassa ja kävin myös Real Madridissa”, Carvalhal kertoi Sky Sportsille.

”Yritin oppia parhailta. Hänellä on suuri itseluottamus, kuten minulla. Sitä tarvitaan managerina. Hänellä on täysin päinvastainen luonne, kuin minulla. Hän nauttii yhteenotoista. Hän haluaa riidellä ihmisten kanssa. Ja hän on hyvä, kun hän riitelee.”

”Olen täysin erilainen. Haluan pysyä riitojen ulkopuolella. Haluan voittaa, mutta jos joku haluaa riidellä kanssani huomaa pian riitelevänsä itsekseen.”

”Jos seura antaa minulle potkut, säälin heitä seuraavana aamuna. Sillä seura on menettänyt hyvän managerin.”

Swansea taistelee tällä hetkellä putoamista vastaan. Joukkue on kolme pistettä putoamisviivan yläpuolella, joten kaikki lisäpisteet tulevat joukkueelle tarpeeseen. Joukkueella on jäljellä kahdeksan ottelua. Osalla joukkueista otteluita on jäljellä vain seitsemän.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom