Advertisement

Romelu Lukakun mukaan Manchester United tavoittelee ensi kaudella Valioliigamestaruutta

Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku uskoo, että joukkueen nykyinen kokoonpano on riittävän hyvä voittamaan Valioliigan mestaruuden ensi kaudella. José Mourinhon pelaajiston tavoitteena oli parantaa viime kauden kuudetta sijaansa. Manchester United on parhaillaan toisena Valioliigassa, kun joukkueella on neljä ottelua sarjakautta jäljellä.

Joka tapauksessa mestaruuden voittaa paikalliskilpailija Manchester City, joka on ollut niin dominoiva, että varmisti ykkössijansa jo viisi kierrosta ennen kauden päättymistä.

Manchester Unitedin kausi voi kuitenkin päättyä pokaalijuhliin, sillä joukkue varmisti lauantaina paikkansa FA Cupin finaalissa, kun se voitti välieräpelissä 2-1 Tottenhamin. Lukaku uskoo, että haaste voittaa Valioliiga on mahdollisuus ensi kaudella, jos Manchester United välttää West Bromwichia vastaan koetun 1-0-kotitappion kaltaiset pelit.

”Olen todella luottavainen joukkuetovereideni suhteen. Mielestäni voimme tehdä sen joukkueella, joka meillä on nyt, mutta meidän täytyy näyttää enemmän tasaisuutta läpi kauden”, Lukaku kommentoi Sky Sportsin verkkosivuilla.

”Meidän täytyy työskennellä sen kanssa, että olemme tasaisempia ja managerin täytyy miettiä, jos hän haluaa saada joitakin pelaajia lisää. Mielestäni pelaajat, joita meillä on nyt, ovat riittäviä.”

”Tämä on ollut meille omituinen kausi. Jos meillä olisi ollut enemmän tasaisuutta, voisimme olla nyt ylempänä sarjataulukossa Manchester Cityn kanssa. Tiedämme kuitenkin, mitä meidän täytyy parantaa ensi kaudeksi”, Lukaku sanoo.

Manchester United nousi lauantaina Tottenhamia vastaan tappioasemasta rinnalle ja ohi. Lukakun mukaan joukkue on hyvissä asetelmissa loppukautta ajatellen.

”Me voitimme ja menimme finaaliin hyvää vastustajaa vastaan. Se on hienoa. Se on asia, jota halusimme ja nyt meillä on edessä neljä peliä Valioliigassa, jossa haluamme esiintyä todella hyvin ja sitten finaalissa”, Lukaku kertoo.

”Haluan voittaa pokaalin. FA Cupin voittaminen olisi mukavaa, mutta en halua puhua siitä. Haluan vain päättää kauden hyvin ja toivottavasti olemme toisena sarjassa. Se valmistaa meidät todella hyvin finaalia varten”, belgialaishyökkääjä toteaa.