Advertisement

Rooney otti kantaa Harry Kanen siirtohuhuihin – ”motivaatio tulee muuttumaan maalinteosta mestaruuksiin”

Kahdesti peräkkäin Valioliigan maalikuninkuuden voittanut Tottenham-kärki Harry Kane on tällä hetkellä kenties Maailman paras hyökkääjä. Kolmatta perättäistä maalikuninkuutta kohti marssiva Kane on tottakai myös siirtohuhujen kohteena lähes kokoajan.

Manchester United oli hyökkääjän perässä pari vuotta putkeen, mutta Romelu Lukakun ja Alexis Sanchezin tulon myötä joukkue ei enää hyökkäyspäähän vahvistusta kaipaa. Real Madrid onkin nyt vahvimmin sidoksissa englantilaishyökkääjään.

Realin suurin ongelma tällä kaudella on ollut maalinteko, eikä Karim Benzema ole enää hyökkääjä, joka pystyisi täyttämään madridilaisjoukkueen maalintekovaatimuksia. Nuori ja nälkäinen Kane olisi Los Blancosille loistava hyökkääjä.

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa ulottuu kuitenkin kesäkuuhun 2022 saakka. Tottenham ei aio luopua Kanesta alle 150 miljoonan euron siirtokorvauksella, joten Florentino Perezin on tehtävä iso investointi Kaneen tai käännettävä katseensa muualle.

Myös Englannin maajoukkueen entinen kapteeni Wayne Rooney otti kantaa Kanen siirtohuhuihin Sky Sportsin Monday Night Football -ohjelmassa.

”Tottenhamin ongelma on se, että Kanen motivaatio on tehdä maaleja, mutta hänen motivaationsa tulee muuttumaan maalien tekemisestä pystien voittamiseen. Mikäli Tottenham ei voita mestaruuksia seuraavan vuoden tai kahden aikana, hän haluaa muualle voittaakseen niitä, Rooney sanoi.

”Se päätös hänen täytyy tehdä kahden vuoden sisällä, mutta myös Tottenhamin on tehtävä päätös. Heidän pitää tuoda lisää pelaajia joukkueeseen ja saada todellinen buusti voittaakseen Valioliigan.