Advertisement

Ryan Shawcrossin mielestä he ”unissakävelevät” kohti Mestaruussarjaa

Stoken tilanne putoamistaistossa alkaa olla pikkuhiljaa selvä. Joukkueella on neljän pisteen ero turvaan ja vain kolme ottelua jäljellä. Vastaavasti Swansealla ja Southamptonilla on molemmilla ottelu vähemmän pelattuna. Stoke kohtaa vielä Liverpoolin, Crystal Palacen ja Swansean. Sen on voitettava oikeastaan otteluista jokainen, mikäli se haluaa pelata Valioliigassa myös ensi kaudella.

Joukkue rämpi kuuri kahdessa tärkeässä pelissä 1-1 tasapelit West Hamia ja Burnleyä vastaan. Joukkueen kapteenin Ryan Shawcrossin mukaan, joukkue unissakävelee kohti Mestaruussarjaa.

”Olemme unissakävelleet tähän tilanteeseen. Olemme olleet pettymys koko kauden ajan. On monia tekijöitä, jotka ovat johtaneet nykyiseen tilanteeseemme ja jotain on muututtava pian”, kapteeni kertoi Burnley-ottelun jälkeen.

”Me tiesimme, mitä meidän oli tehtävä. Emme valitettavasti kuitenkaan onnistuneet siinä. Yritys oli olemassa, mutta laatu ei luultavasti riittänyt. Meillä ei ole sitä henkilöä, joka saa pallon maaliin. Valitettavasti me myös päästämme liikaa viime hetken maaleja.”

Stoke johti sekä West Hamia, että Burnleyä vastaan. West Ham tasoitti ottelun lisäajalla Andy Carrollin toimesta. Burnley teki tasoitus osumansa 62. minuutin kohdalla. Maalintekijänä toimi Ashley Barnes.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom