Advertisement

Salah haluaa onnistua maalinteossa kaikkia top-kuusi joukkueita vastaan

Liverpoolissa tuhoisaa jälkeä tekevä Mohamed Salah kertoo Sky Sportsin asiantuntijalle Jamie Carragherille haluavansa onnistua maalinteossa kaikkia top-kuusi joukkueita vastaan. Egyptiläinen on tehnyt maaleja Arsenalin, Tottenhamin, Manchester Cityn ja Chelsean verkkoon. Manchester Unitedia vastaan hän ei ole vielä tällä kaudella onnistunut maalinteossa. Tuohon on mahdollisuus tehdä muutos ensi lauantaina. Tuolloin Liverpool matkaa Old Traffordille Manchester Unitedin vieraaksi Valioliigassa.

Edellisessä kohtaamisessa Salah oli lähellä maalintekoa, mutta David De Gea veti ottelussa pidemmän korren.

”Muistan De Gean torjunnan. Epäonnistuin myös helpossa paikassa tuossa ottelussa, mutta hän on mahtava”, Salah kertoi.

”Ennen ottelua sinun on valmistettava itsesi otteluun. Sinun täytyy nähdä vastustajien pelaajien ja maalivahdin heikkoudet. Sitten sinun on yritettävä jatkuvasti murtaa sitä ja tehdä maaleja hieman eri tavalla.”

”Tiedämme pelaavamme Manchester Unitedia ja De Geaa vastaan.”

”Yritän tehdä maaleja kaikissa otteluissa. Olen ajatellut jo asiaa ja odotan ottelua kovasti, sillä se on ainoa top-kuusi joukkue, jota vastaan en ole tehnyt maalia.”

Manchester United ja Liverpool ottavat lauantaina yhteen Suomen aikaa kello 14.30. Ottelun voittaja tulee olemaan kierroksen jälkeen sarjataulukossa toisella sijalla. Tämä on molempien joukkueiden tavoite sen jälkeen kun kävi selväksi, ettei Cityä tulla enää tavoittamaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom