Advertisement

Salah vakuuttaa, ettei maalitehtailu ole päättymässä

Liverpoolin ykkösmaalintekijä Mohamed Salah on tehnyt kuluvan kauden aikana jo 30 maalia kaikki kilpailut huomioiden. Vastaavanlaisiin lukuihin ei ole seurassa pystynyt kukaan sitten Luis Suarezin. Salah on täysin vakuuttunut siitä, ettei maalien teko ole vielä loppunut. Salah onnistui maalinteossa myös keskiviikkona Portoa vastaan Mestarien liigassa. Tuon maalinjohdosta Salah on onnistunut tekemään 30 maalia vain 36 pelatussa ottelussa. Tahti on nopein Liverpoolissa 100 vuoteen.

Liverpool on tällä hetkellä Marbellassa harjoitusleirillä, sillä heillä on peleistä hieman vapaata. Heidän seuraava ottelu on vasta ensi lauantaina West Hamia vastaan pelattava vierasottelu. Salah kertoi mietteistään Liverpoolin internetsivustolla.

”On mahtava tunne onnistua maalinteossa 30 kertaa ensimmäisellä kaudellani Liverpoolin kaltaisessa seurassa”, Salah kertoi.

”Se on iso asia ja olen siitä hyvin ylpeä. Minun täytyy jatkaa eteenpäin ja pyrkiä jatkamaan maalien tekoa.”

Salah kertoo tekevänsä kokoajan kovasti töitä kehityksensä eteen, sillä se on saanut hänet tähän pisteeseen ja se vie häntä myös eteenpäin.

”Yritän joka päivä kehittyä ja harjoitella kovaa.”

”Olen todella iloinen tällä hetkellä. Minulla on hyvä olo ja se on erittäin tärkeää ja 100 prosenttisella varmuudella, lisää on vielä tulossa.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom