Advertisement

Salahin toiveena on voittaa jonain päivänä Valioliigan mestaruus Liverpoolin paidassa

Liverpoolin kuluvan kauden kovin maalintekijä Mohamed Salah kertoo unelmansa olevan Valioliigan mestaruuden voittaminen Liverpoolin paidassa. Lisäksi Salah haluaa tehdä jotain erityistä myös kuluvalla kaudella. Salah on rikkonut kaikissa otteluissa yhteenlaskettuna 30 maalin rajan kuluvalla kaudella ja Valioliigan 26 ottelussa maaleja on syntynyt jo tässä vaiheessa kautta 22. Vastaavanlaisiin tehoihin ei ole Liverpoolissa pystynyt kukaan Luis Suarezin lähdettyä seurasta.

”Tulin tänne voittamaan mestaruuksia”, Salah kertoi Football Focukselle.

”Voin kertoa kannattajille tekevämme 100-prosenttisesti töitä sen eteen, että onnistuisimme tekemään jotain erityistä tällä kaudella.”

”Siitä on pitkä aika, kun tämä seura on voittanut viimeksi Valioliigan mestaruuden. Minun unelmani on voittaa tuo mestaruus, mutta haluan voittaa sen tässä seurassa.”

Salah kertoo loistavan kautensa olleen myös joukkuetovereiden ansioita.

”On helppoa pelata näin laadukkaiden joukkuetovereiden kanssa.”

”Jos katsotte minua nyt ja viisi vuotta sitten, niin paljon on tapahtunut sekä henkisesti että fyysisesti.”

”Yritän kehittyä lisää joka päivä. Laitan itselleni koko ajan lisää paineita kehittyä enemmän.”

Salah on kiistatta ollut yksi Valioliigan kuluvan kauden suurimmista yllättäjistä. Pelaaja tiedettiin erittäin nopeaksi, mutta tehokkuus on tullut monille yllätyksenä. Toki egyptiläinen tuhlaa edelleen paljon paikkoja, mutta maalimäärät kertovat selvää kieltään pelaajan tämän hetken tasosta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom